Fravænningsfoder

Fravænningsfoder billede 1

DINE GRISE FORTJENER DET BEDSTE

Hos Vejrup Andel samarbejder vi med A-One omkring en unik produktserie af fravænningsfoder. Combat serien er sammensat af nøje udvalgte råvarer af højeste kvalitet. Det sikrer dig en problemfri fravænning, et højt foderoptag og en optimal tilvækst. Det produceres som mel og i 2,2 mm piller.

Foderet produceres på vores fabrik i Roust, hvilket gør at der ikke er lang vej fra kundens ønsker og behov til blanderen. Vi er derfor også meget stærke i specifikke og individuelle blandinger tilpasset den enkelte besætning.

LAVT FODERFORBRUG OG HØJ TILVÆKST

Alle A-One blandinger har et højt indhold af threonin og trypthofan, som har en positiv virkning på udviklingen af tarmen. Dette er en nødvendighed, for at grisen kan optage og udnytte foderet optimalt gennem hele livet og giver derved både et lavt foderforbrug og en høj tilvækst.

SUNDE GRISE OG GOD ØKONOMI

At starten på fodringen bliver så god som overhovedet muligt sikres ved en optimal sammensætning af aminosyrer, et højt indhold af mælk og et varieret indhold af skånsomme proteinkilder. Dette er meget vigtigt for grisens trivsel, tilvækst og din økonomi.

Fravænningsfoder billede 2

A-ONE ER KVALITET

Alle A-One produkter er sammensat af de fineste råvarer, de mest skånsomme proteinkilder, den helt unikke Sunlustre og højkvalitets mælkepulver. Derudover er vores blandinger tilsat vækstboosteren MatanXL. Vi udvælger nøje vores råvarer og sammensætter selv vores blandinger. For kun på den måde kan vi sikre at foderet lever op til vores egne høje standarder.

A-One produkter fås som:

  • Småsække
  • Bigbags
  • Løsvare

COMBAT 1

Combat 1 er optimeret til smågrise fra 4 til 5,5 kg. Anvendes primært i farestalden og de første dage efter fravænning.

Combat 1 har et meget højt indhold af mælkepulver og laktose, varmebehandlet korn den unikke Sunlustre og flere skånsomme proteinkilder. Combat 1 kan med fordel bruges til de grise, der har brug for ekstra opmærksomhed efter fravænning.

Combat 1 giver med sin unikke smag og skånsomme sammensætning en perfekt introduktion til foderet, og sikrer at grisen får maksimal foderoptagelse allerede inden fravænning. Dette sikrer en problemfri fravænning.

COMBAT 4

Combat 4 er optimeret til smågrise fra 5,5 til 7 kg. Combat 4 anvendes ofte som den første blanding i klimastalden. Et højt indhold af Sunlustre og en optimalt afstemt mængde af fiskemel og laktose sikrer ædelyst og tilvækst.

Combat 4 er tilsat benzosyre og gærprodukter, netop for at opretholde en god mave-tarmflora.

Sammensætningen af Combat 4 sikrer maksimal foderoptagelse, så grisene uden risiko for mave-tarmproblemer, kan øge foderoptagelsen og forberede vejen til en god foderøkonomi.

COMBAT 6

Combat 6 er optimeret til smågrise fra 7 til 10 kg. Combat 6 indeholder som de andre Combat blandinger Sunlustre, varmebehandlet korn, sunde højtforædlede proteinkilder, vallepulver samt syrer. Dette giver grisen den maksimale optagelse og udnyttelse af næringsstofferne.

Combat 6 er lavet med fokus på optimal tilvækst og næringsstofferne er tilpasset grisen, så du får optimal tilvækst, lavt foderforbrug og en god økonomi.

COMBAT 8

Combat 8 er optimeret til smågrise fra 8 til 16 kg og fungerer som overgangsblanding mellem fravænningsfoder og smågrisefoder. Bruges hvor der ønskes tidlig overgang til smågrisefoder.

Combat 8 fokuserer på en glidende overgang fra fravænningsfoder til smågrisefoder. Den unikke sammensætning sikrer lavt foderforbrug, optimal tilvækst og god trivsel videre i staldene om det er slagtesvin eller avlsdyr.

Kontakt en af vore fagfolk:

Salgschef


Søren Bjerre
sbj@vejrup-andel.dk
76560005 / 23832830

Vejrup Andel


Vejrup Storegade 55, Vejrup
6740 Bramming

Roustvej 241, Roust
6818 Årre

CVR: 45 23 17 12

Kontakt info


Telefon: 75 19 00 54
Telefax: 75 19 04 23

Privatlivspolitik
Cookiepolitik