Fravænningsfoder

Fravænningsfoder billede 1

Vejrup Andel samarbejde med Danvit omkring en unik produktserie til fravænnings grise. Danwean produktserien sikrer dig en problemfri fravænning, højt foderoptag og optimal tilvækst, både med og uden forhøjet indhold af zink. Det produceres i 2,2 mm piller.

Foderet produceres på egen fabrik, hvorfor der ikke er lang vej fra kundens ønsker og behov til blanderen. Vi er derfor også meget stærke i specifikke og individuelle blandinger tilpasset den enkelte besætning.

LAVT FODER FORBRUG OG HØJ TILVÆKST

Alle Danwean blandinger har et højt indhold af threonin og trypthofan, som øger udviklingen af tarmen og mængden af tarmtrævler. Dette er en nødvendighed for at grisen kan optage og udnytte foderet optimalt og giver derved både et lavt foderforbrug og en høj tilvækst.

SUNDE GRISE OG GOD ØKONOMI

At starten på fodringen bliver så god som overhovedet muligt sikres ved en optimal sammensætning af aminosyrer, et højt indhold af mælk og et varieret indhold af skånsomme proteinkilder. Dette er meget vigtigt for grisens trivsel og din økonomi.

Fravænningsfoder billede 2

DANWEAN ER KVALITET:

Alle Danwean produkter er sammensat af de fineste råvarer, de mest skånsomme proteinkilder og markedets bedste mælkepulver Vi udvælger selv vores råvarer og sammensætter selv vores blandinger for kun på den måde kan vi sikre at foderet levere op til vores egne høje standarder.

Danwean produkter fås som:

  • Småsække
  • Bigbags
  • Løsvare

Primo, Modus og Ultimo kan i piller fås med receptpligtig zink.

DANWEAN PRIMO

DanWean Primo er optimeret til smågrise fra 4-7 kg. Anvendes primært i farestalden og de første dage efter fravænning.

MEGET mælkepulver -DanWean Primo har et meget højt indhold af mælkepulver og skånsomme proteinkilder. DanWean Primo kan med fordel bruges til de grise, der har brug for ekstra opmærksomhed efter fravænning.

Problemfri fravænning - DanWean Primo giver med sin unikke smag og skånsomme sammensætning en perfekt introduktion til fordret, og sikrer at grisen får maksimal foderoptagelse allerede inden fravænning. Efter fravænning er det en fordel at anvende DanWean Primo Zink til de 20 % mindste grise.

DANWEAN MODUS

Skånsomme proteinkilder - DanWean® Modus er optimeret til grise fra 6 til 10 kg. DanWean® Modus anvendes ofte som den første blanding i klimastalden. Udover mælkepulver har DanWean® Modus et højt indhold af skånsomme proteinkilder.

God mave-tarm flora- DanWean® Modus er tilsat benzosyre og gærprodukter, netop for at opretholde en god mave-tarmflora. Det er også muligt at få dyrlægeordineret zink i DanWean® Modus

Maksimal foderoptagelse-DanWean® Modus er sammensat så grisene uden risiko for mave-tarmproblemer, kan øge foderoptagelsen og forberede vejen til en god foderøkonomi.

DANWEAN ULTIMO

Forædlede proteinkilder DanWean® Ultimo er optimeret til smågrise fra 8 til 13 kg. DanWean® Ultimo indeholder varmebehandlet korn, vallepulver, sunde højtforædlede proteinkilder samt syrer og kelerede mineraler. Dette giver grisen den maksimale optagelse og udnyttelse af næringsstofferne. Det er også muligt at få dyrlægeordineret zink i DanWean® Ultimo.

God økonomi DanWean® Ultimo er lavet med fokus på optimal tilvækst og næringsstofferne er tilpasset grisen, så du får optimal tilvækst, lavt foderforbrug og en god økonomi.

Kontakt en af vore fagfolk:

Salgschef


Søren Bjerre
sbj@vejrup-andel.dk
76560005 / 23832830

Salgskonsulent


Søren Grønborg
sgr@vejrup-andel.dk
76560003 / 61762517

Vejrup Andel


Vejrup Storegade 55, Vejrup
6740 Bramming

Roustvej 241, Roust
6818 Årre

CVR: 45 23 17 12

Kontakt info


Telefon: 75 19 00 54
Telefax: 75 19 04 23