Vejrup Andels Grovvareforening A.m.b.a. (VAG) er en selvstændig andelsgrovvareforening med en årsomsætning på 293 mil. kr. - Vi forsyner områdets landbrug med foderstoffer og driftsmidler samt aftager handelsafgrøder. Vejrup Andels Grovvareforening blev grundlagt i 1905. Vejrup Andels Grovvareforening overtog pr. 01.10.11 fabrikken, Roustvej 241, 6818 Årre. Her vil være egen produktion af foder.

I VAG føler vi et stærkt sammenhold omkring vores lokale foderstof, og kunderne bakker godt op omkring virksomheden, hvilket er med til, at vi tror på en god fremtid for VAG. VAG har som mål at drive en sund og rentabel virksomhed med en god lokal service til konkurrencedygtige priser.

BESTYRELSEN

Består af 5 medlemmer som vælges på foreningens generalforsamling blandt foreningens ca. 190 medlemmer. Da det er bestyrelsesmedlemmernes opgave, at bidrage til kontakten med medlemmerne, vælges disse på en måde, der tilgodeser hele det geografiske område.

Det er bestyrelsen, der har den overordnede ledelse af foreningen, og det er derfor også en bestyrelsesopgave bl.a. at ansætte den forretningsmæssige leder af foreningen.

PERSONALET

Er dygtige og fleksible og sætter service i højsædet. Medarbejderne arbejder meget tæt sammen med de landøkonomiske foreningers konsulenter vedr. bl.a. foder-, gødnings- og planteværnsplaner.

Herved er du som kunde i Vejrup Andels Grovvareforening sikret en uvildig rådgivning.

MEDLEMSKAB AF VEJRUP ANDELS GROVVAREFORENING

Vil betyde stemmeret og dermed medindflydelse. Vejrup Andels Grovvareforening er et andelsselskab med begrænset ansvar (a.m.b.a.). I tidens løb har foreningen foretaget en rimelig konsolidering, der betyder, at egenkapitalen efterhånden er af en ganske pæn størrelse. Kun medlemmer får del i en eventuel overskudsdeling.

Vejrup Andel


Vejrup Storegade 55, Vejrup
6740 Bramming

Roustvej 241, Roust
6818 Årre

CVR: 45 23 17 12

Kontakt info


Telefon: 75 19 00 54
Telefax: 75 19 04 23

Privatlivspolitik
Cookiepolitik