Smågrise foder

Vejrup Andel har et bredt sortiment indenfor kvalitets smågrisefoder.

Foderet produceres på egne fabrikker, hvorfor der ikke er lang vej fra kundens ønsker og behov til blanderen. Vi er derfor også meget stærke i tilpassede og individuelle blandinger tilpasset den enkelte besætning.

Se vores sortiment her: Syd smågrisefoder

 

NYT NYT NYT NYT

Vejrup Andel har indgået samarbejde med Danvit omkring en unik produktserie til fravænning.Danwean produktserien sikrer dig en problemfri fravænning, højt foderoptag og optimal tilvækst.

 

LAVT FODER FORBRUG OG HØJ TILVÆKST

Alle Danwean blandinger har et højt indhold af Threonin og Trypthofan, som øger udviklingen af tarmen og mængden af tarmtrævler. Dette er en nødvendighed for at grisen kan optage og udnytte foderet optimalt og giver derved både et lavt foderforbrug og en høj tilvækst.

 

SUNDE GRISE OG GOD ØKONOMI

At starten på fodringen bliver så god som overhovedet muligt sikres ved en optimal sammensætning af aminosyrer, et højt indhold af mælk og et varieret indhold af skånsomme proteinkilder. Dette er meget vigtigt for grisens trivsel og din økonomi.

 

DANWEAN ER KVALITET:

Alle Danwean produkter er sammensat af de fineste råvarer, de mest skånsomme proteinkilder og markedets bedste mælkepulver
Vi udvælger selv vores råvarer og sammensætter selv vores blandinger for kun på den måde kan vi sikre at foderet levere op til vores egne høje standarder.

Danwean produkter fås som:

• Småsække
• Bigbags
• Løsvare


Modus og Ultimo kan i piller fås med receptpligtig zink.

Klik på billederne for at læse mere om produkterne

primo

primo

primo

Ring 75190054 for en nærmere snak og et godt tilbud.

Bestil foder, råvarer og mineraler

Recept til foder med zink